La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Visita al MUVIM i l'espai de la Seda

Publicado 06/11/2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’AGRUPACIÓ OLIVERETA VISITA EL MUVIM I L’ESPAI SEDA

Aquest dissabte 2 de novembre els representants de les falles de l’Agrupació Olivereta van visitar la tenda Espai Seda on se’ls va explicar la importància de la seda en la història de la ciutat i tots els productes que a la tenda del Museu de l’Art Major de la Seda es poden adquirir per a ajudar al manteniment de l’edifici gremial més antic de València.

Després d’aquesta visita, Falleres Majors i Presidents es van acostar fins el proper MUVIM –museu valencià de la il·lustració i la modernitat- lloc en el qual van prendre consciència dels canvis que ha sofert València des del segle XVIII fins a l’actualitat amb l’ajuda del plànol del Pare Tosca.

Amb aquesta visita, s’inicia la segona part de l’exercici faller, ple d’activitats tant des de l’Agrupació Olivereta com en cadascuna de les comissions.

 

 

LA AGRUPACIÓN OLIVERETA VISITA EL MUVIM I L’ESPAI SEDA

Este sábado 2 de noviembre los representantes de las fallas de la Agrupación Olivereta visitaron la tienda Espai Seda donde se les explicó la importancia de la seda en la historia de la ciudad y todos los productos que a la tienda del Museo del Arte Mayor de la Seda se pueden adquirir para ayudar al mantenimiento del edificio gremial más antiguo de València. 

Después de esta visita, Falleras Mayores y Presidentes se acercaron hasta el cercano MUVIM –museo valenciano de la ilustración y la modernidad- lugar en el cual tomaron conciencia de los cambios que ha sufrido València desde el siglo XVIII hasta la actualidad con la ayuda del plano del Padre Tosca.

Con esta visita, se inicia la segunda parte del ejercicio fallero, lleno de actividades tanto desde la Agrupación Olivereta como en cada una de las comisiones.

Directiva de cookies

Este sitio utiliza cookies para el almacenamiento de información en su equipo.

¿Lo acepta?